Fascination About #کتوژنیک
Fascination About #کتوژنیک
Blog Article
این روزها در هر جمعی که صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی باشد، حداقل یک نفر پیدا میشود که رژیم کتوژنیک را توصیه کند. شاید موقع گشتوگذار در شبکههای اجتماعی هم اسم این رژیم غذایی را دیده باشید و برای شما سوال شده که رژیم کتوژنیک چیست؟ از بین این همه رژیم غذایی متنوع چرا باید رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟ آیا این رژیم غذایی تاثیری روی کاهش وزن دارد؟ آیا رژیم سختی است؟
این پست برایتان چقدر مفید بود؟ بر روی ستاره ها کلیک کنید
رژیم کتوژنیک هدفمند: پیرو این نوع برنامه لاغری کتوژنیک در روزهایی که فعالیت زیادی داشته اید، می توانید کربوهیدرات بیشتری مصرف کنید.
برای اثبات این فایدهی رژیم کتوژنیک، تحقیقات بیشتری لازم است؛ اما یک مطالعه نشان داده است که این رژیم غذایی به بهبود علائم بیماری پارکینسون کمک میکند.
تحقیقات بیشتری برای تعیین بیخطر بودن رژیم کتو در درازمدت و عوارض رژیم کتوژنیک در حال انجام است.
در هنگام خروج از کتو ممکن است موارد زیر اتفاق بیفتد که با آگاهی از آنها میتوانید اثراتشان را کنترل کنید.
گاریما گویال، متخصص تغذیه توضیح میدهد که این فرآیند کتونهایی را در کبد تولید میکند که به عنوان منبع انرژی جایگزین برای مغز و سایر اندامها عمل میکنند.
بخشی از هدف رژیم کتو کاهش اشتها و سهولت در مصرف کالری کمتر در روز است. با این حال ممکن است کاهش اشتهای حاصل از کتوز و حالت تهوع ناشی از آنفولانزای کتو باعث شود دریافت کالری کافی در روز دشوار باشد.
هیچ نگران نباشید و ادامه مطلب را بخوانید. تمام اصول را برای شما توضیح دادهایم.
اما زمانی که وزن به سرعت کاهش یابد، به همان سرعت هم میتواند به حالت عادی برگردد. پس تثبیت وزن در رژیم کتوژنیک یکی از ارکان مهم برنامه غذایی است.
به همین دلیل در این مقاله به بررسی بهترین روشهای خارج شدن از رژیم کتوژنیک میپردازیم.
رژیم کتوژنیک با افزایش مصرف این دو گروه غذایی متابولیسم و ترشح هورمونهای سیری را در بدن افزایش میدهد.
در رژیم غذایی کتوژنیک، مصرف یک سری از غذاها و میوهها کتوژنیک چیست مجاز نیست.
رژیم کتوژنیک بسیاری از عوامل خطر برای بیماریهای قلبی را از بین میبرد. مثلا درصد بالای چربی بدن، سطح کلسترول خون، فشار خون و قند بالای خون.